Uber eats на автівці від 1990 року

Uber eats на автівці від 1990 року

Nik Galaev
Nik Galaev
Published on October 13, 2022

Що таке Uber Eats

Якщо ви тільки приїхали в Канаду і будете мати можливість заробити, реєстрація в Uber Eats може бути відмінним варіантом для вас. Ведь цей сервіс доставки еди користується популярністю серед канадців, особливо у великих містах.

Суть роботи в Uber Eats полягає в доставці замовлення клієнтам на їх машині чи велосипеді. Якщо у вас є машина, це може стати вашою конкурентною перевагою, так як деякі райони міст не дозволяють залишати на велосипеді.

Не знаєте англійської мови на посадовому рівні? Не беда! Для роботи в Uber Eats не потрібно знати мову на високому рівні, так як вам потрібно всього лише залишити освіту.

Крім того, реєстрація в Uber Eats через реферальну програму дозволить вам отримати бонус у вигляді додаткових заробітків за виконання перших замовлень. Це відмінна можливість для новоприбутих в Канаді заробляти гроші на початку свого нового життя.

Так що не стесняйтесь і зареєструйтеся в Uber Eats вже сьогодні!

 

Як розпочати

Ось пошагова інструкція, як почати працювати в Uber Eats в Калгарі:

 1. Зареєструйтесь на сайті Uber Eats і створіть обліковий запис. Під час реєстрації отримайте реферальну посилання, щоб отримати бонус за реєстрацію.

 2. Завантажте додаток Uber Eats на свій смартфон. Ви можете завантажити його в App Store або Google Play Store.

 3. Натисніть на значок «Аккаунт» у правому нижньому куті екрана додатки Uber Eats і виберіть «Стату кур’єром Uber Eats».

 4. Ознайомтеся з вимогами та умовами, щоб стати кур’єром Uber Eats. У Калгарі вам потрібно бути старше 18 років, мати водійське посвідчення та страховку на автомобіль, а також мати можливість працювати в Канаді.

 5. Якщо ви відповідаєте вимогам, подайте заявку на роботу в Uber Eats. Ви повинні пройти перевірку на безпеку і пройти іспит, щоб стати кур'єром.

 6. Як тільки ваша заявка буде схвалена, ви можете розпочати роботу в Uber Eats. Завантажте додаток і виберіть, коли і де ви хочете працювати.

 7. Як тільки ви будете готові працювати, виберіть доступну доставку в пропозиції Uber Eats і відправтеся до місця призначення.

 

Відповіді на деякі з найбільш часто задаються питань:

Q: Скільки можна заробити в Uber Eats в Калгарі?

A: Заробіток залежить від кількості виконаних замовлень. У Калгарі середній заробіток становить близько 20-25 CAD на годину.


Q: Які вимоги до автомобіля?

A: Автомобіль повинен бути зареєстрований і мати діючу страховку. Автомобіль повинен бути не старше 20 років.


Q: Чи можна працювати в Uber Eats на велосипеді?

A: В Калгарі, на жаль, робота на велосипеді недоступна.


Q: Як відбувається оплата за доставку?

A: Оплата за доставку залежить від кожного замовлення і може включати в себе базову ставку, оплату за кілометриж і чаєві.

Корисні події