Пункти видачі допомоги

Пункти видачі допомоги

Kate Sologubova
Kate Sologubova
Published on December 14, 2022

У Канаді розвинена система соціального захисту, тут є багато фондів, громад та організацій, які допомагають людям. Основна задача організацій - підтримка новоприбулих, пенсіонерів та людей з низьким рівнем доходу. Якщо Ви потребуєте допомоги, зверніться за номером 211. Це служба допомоги жителям Альберти. Просто зв’яжіться з працівниками служби, і вони проконсультують Вас та нададуть адресу найближчих спільнот, де Ви зможете отримати допомогу. Ви можете не тільки подзвонити, але й поспілкуватись зі спеціалістом в онлайн-чаті. Служба підтримки працює цілодобово, тому звертайтесь у будь-який час. Послуга безплатна та конфіденційна. Не переймайтесь, якщо Ви не знаєте англійської або французької мови, працівники надають інформацію на понад 170 мовах. Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті. Також на сайті є розділ присвячений допомозі українцям.


Тепер давайте розглянемо організації у Калгарі, які надають безплатну їжу. 

Calgary Food Bank Hamper Program

Для того, щоб мати змогу отримати пакунок з продуктами Вам необхідно подзвонити волонтерам та домовитись про дату та час Вашого візиту. Пакунки можна забрати за адресою (5000 11 St. S.E.). Також за цією програмою доступні спеціальні пакунки: для немовлят, для майбутніх мам, для людей з непереносимістю глютену.

Контактна інформація

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДЛЯ БРОНЮВАННЯ ПАКУНКА

403-253-2055

З понеділка по четвер: 8:30 – 7:00

П'ятниця: 8:30 – 3:30


Alex Community Food Centre

безплатну їжу Ви можете отримати щоп’ятниці з 10:00 -12:00. За цією програмою надають заморожені продукти, овочі та фрукти. Також кожну другу середу працює ринок, де Ви можете купити свіжі фрукти та овочі по великим знижкам.

Контактна інформація

Телефон: 403-455-5792

Email: goodfood@thealex.ca 

Сайт: https://thealexcfc.ca/


The Salvation Army Community Services

Безплатні продуктові пакунки доступні з продуктами з довгим терміном зберігання та предметами особистої гігієни. Можлива доставка. Можна замовити додаткові речі, включно з підгузками, серветками та молочними сумішами для немовлят.

Контактна інформація

Телефон: 403-220-0432

Email: cssinfo@salvationarmycalgary.org

Сайт: salvationarmycalgary.org


Dashmesh Culture Centre

Гарячі страви

Безкоштовні гарячі вегетаріанські страви та продукти з довгим терміном зберігання доступні на винос. Робіть замовлення на місці, в комплексі культурного центру Dashmesh, біля вхідних воріт Gurdwara Sahib щодня з 9:00 до 21:00. Попередні замовлення доступні онлайн.


Food bank

Безкоштовні нешвидкопсувні продукти харчування та предмети гігієни, які можна забрати (макарони, соус, квасоля, мило, зубна паста, зубна щітка тощо). Час прийому понеділок-субота 12-16:00. Попередні замовлення доступні онлайн

Контактна інформація

Часи прийому: 9:00 - 21:00.

Телефон: 403-590-0970

Email: info@dashmesh.ca 

Сайт: www.dashmesh.ca

Адреса: 135 Martindale Blvd N.E.


Al-Qaim Foundation

Безкоштовні продуктові пакунки та предмети першої необхідності доступні людям похилого віку та жителям Калгарі, які перебувають на самоізоляції, карантині чи мають фінансові потреби. Можлива доставка. Телефонуйте для бронювання пакунка.

Контактна інформація

Телефон: 403-999-4614

Email: riyazkhawaja5@gmail.com 


Центр для новоприбулих

Телефонуйте для отримання пакунка з продуктами:

Зранку: 587-436-5502

Після обіду: 403-569-3325


Безкоштовний одяг та меблі для жінок

Благодійна організація Women in Need Society (WINS) створена для допомоги жінкам з дітьми. Організація безкоштовно надає необхідні меблі та одяг. Для того, щоб отримати допомогу необхідно подзвонити та записатись на візит. Номери телефонів та адреса пунктів видачі допомоги вказані на офіційному сайті організації